Na Kontaktoni?

Ju keni pyetje dhe ne kemi përgjigje. Na kontaktoni sot, ne jemi këtu për të ndihmuar.

    Mund të na dërgoni edhe email në info@fintrade.al

    Na Kontaktoni
    Fintrade Albania:

    Rr.Dervish Hima, Arena Center
    Seksioni B/C, Floor 5