Finman-Group
Albstar
APM Albania
ASAB
AOS
AlbRail

INDUSTRITË QË OPEROJMË

Misioni Ynë është të bëhemi Kompania më e mirë e shërbimit në Ballkanin Perëndimor.

FINTRADE është një kompani e re shqiptare prokurimi e vendosur në Tiranë, e cila trashëgon përvojën e suksesshme të biznesit në treg të krijuar në më shumë se 25 vjet nga Kompanitë Finman Holding. Si kompani shumë ambicioze, ajo synon të furnizojë dhe mbështesë tregun shqiptar dhe atë të Kosovës me produkte dhe zgjidhje inovative dhe cilësore në industritë e mëposhtme, Punime Civile dhe Infrastrukturë, Zgjidhje Energjitike, Sisteme të Trajtimit të Ujit dhe Ujërave të Zeza, Makineri & Pajisje.

PËRGJEGJËSITË E KORPORATËS

Kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë dhe përgjegjësinë e kompanisë, ne besojmë shumë në zbatimin e rregullave normale të biznesit…

Zbulo më shumë

LIDERAT TANË & NJERËZIT TANË

Njihuni me burrat dhe gratë që hapin shtigje të reja për ne çdo ditë dhe që duken shumë mirë duke e bërë këtë.

Zbulo më shumë

NJË EKOSISTEM PARTNERËSH

Industria na ka njohur për përpjekjet tona të vazhdueshme për të ofruar zgjidhje të personalizuara për të gjithë klientët që ndihmojmë…

Zbulo Tani

MISIONI & VLERAT THEMELORE

Ne marrim shumë pyetje, këtu janë disa nga ato të zakonshmet që marrim, së bashku me përgjigjet e pyetjeve.

Zbulo më shumë

LAJME RRETH NESH

Ekspertët tanë teknikë po zhvillojnë mënyra të reja për zgjidhjen e problemeve dhe drejtuesit tanë janë në krye të kërkimit dhe shkrimit të udhëzimeve të reja të industrisë. Lexoni mbi njohuritë tona për ndryshimin e rregulloreve, tendencat e industrisë dhe tema të tjera teknike.